Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Krajští kriminalisté pátrají po ženě, která nakupovala v prodejně pečiva v Zábřehu

V souvislosti se trestným činem proti měně a platebním prostředkům policisté pátrají po ženě, kterou na začátku února zachytila kamera v prodejně pečiva v Zábřehu. Policisté vyzývají ženu, aby se přihlásila, a žádají svědky, pokud by ženu poznali, aby zavolali například na linku 158.

VIDEO: Muž se obnažoval v autobuse mezi Postřelmovem a Zábřehem. Policie pátrá po jeho totožnosti

Policie pátrá po totožnosti muže, který se koncem února obnažoval v autobuse mezi Postřelmovem a Zábřehem na Šumpersku. Muže je podezřelý z výtržnictví, policie žádá svědky, kteří by muže poznali, aby se přihlásili na linku 158.

Trestný čin proti měně a platebním prostředkům vyšetřují kriminalisté z odboru hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

"S objasněním trestného činu by mohla významně pomoci žena, kterou v pátek 9. února 2024 dopoledne zachytila kamera v prodejně pečiva v Zábřehu na náměstí Osvobození. Žádáme ženu, aby se policistům přihlásila," vyzval mluvčí policie Libor Hejtman.

Policisté se zároveň obrací na veřejnost, pokud někdo ženu poznává nebo zná místo jejího pobytu, ať kontaktujte linku 158. "Případně se můžete spojit přímo s kriminalisty z odboru hospodářské kriminality krajského ředitelství na Třídě Kosmonautů 189/10, 771 36 Olomouc, telefon 974 761 495. Děkujeme za spolupráci," dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, žena, měna, platební prostředek, kriminalista, Zábřeh, pečivo, Olomoucký kraj, trestný čin, kriminalita, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Imperator Morava

Co!? Zmuchlala bankovky tak hnusně, jako to běžně dělá naše ........... etnykum ?

Sobota, 20. dubna 2024, 13:04Odpovědět

VIDEO: Krajští kriminalisté pátrají po ženě, která nakupovala v prodejně pečiva v Zábřehu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.