Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

SOUTĚŽ: Chcete na Rock for People zdarma? Soutěžte o dva lístky!

Festival Rock for People patří k nejznámějším hudebním festivalům u nás. První ročník proběhl v roce 1995 v Českém Brodě. Od roku 2007 se festival každoročně koná v Hradci Králové. Letošní ročník láká na kapely Die Antwoord, Paramore a Foster the People.

Další světové kapely, které na festivalu vystoupí jsou: Evanescence, Mastodono, Kraftklub a mnoho dalších. Fanoušky české muziky potěší například Lenny, Vypsaná Fixa, Cocotte Minute, Klara, Thom Artway a Debbi. Je tedy z čeho vybírat. 

Svátek hudby proběhne od 4. až do 6. července. Kromě hudby na vás bude čekat festival určený pro chuťové buňky Street Food Rocks, Táborák Stage, cyklojízda, U-rampa, párty se sluchátky - Silent Party a další zajímavosti. 

Pro jednoho šťastlivce máme dva lístky zdarma. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku. Otázka zní: V kterém roce vznikla americká kapela Foster the People, která patří k největším hvězdám festivalu?

Soutěž uzavřeme ve středu 28. června v 12:00. Držíme palce!

Soutěž byla ukončena, vítězkou dvou lístků se stává L. Podhradská. Gratulujeme!

 

Autoři | Foto FB Foster the People

Štítky Rock for People, festival, hudební skupina, soutěž, Foster the People, Die Antwoord, Hradec Králové, Český Brod, Thom Artway, Vypsaná fiXa, hudební festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Chcete na Rock for People zdarma? Soutěžte o dva lístky!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.