Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

ÚNOR 2024: Pejsek Benny přežil svou smrt, konec kolon u Globusu, obrovské stádo jelenů v Jeseníkách

V únoru čtenáře šokoval otřesný případ pejska Bennyho ze Šumperska, kterého někdo postřelil do hlavy a zahrabal. Benny se probral a zatím žije. Pozornost vzbudilo také obrovské stádo jelenů skákajících přes silnici v Jeseníkách. U Olomouce začala stavba poslední části obchvatu a ukázalo se, že kojetínský Amazon proměnil pracovní trh v Olomouckém kraji.

Na pozemky poblíž Křelova vjela těžká technika, začíná dlouho očekáváná stavba poslední části západního dálničního obchvatu Olomouce. Vybudování 3,2 kilometru autostrády D35 s novou mimoúrovňovou křižovatkou má trvat 26 měsíců. Tato část dálnice vyřeší dlouholeté dopravní provizorium v podobě kruhového objezdu u Globusu, který spojoval dálnici D35 od Ostravy a silnici I/35 ve směru na Mohelnici a dále na Hradec Králové.

Začátek konce ucpaného rondelu u Globusu: rozbíhá se stavba klíčové spojnice D35 kolem Olomouce

Na pozemky poblíž Křelova brzy vjede těžká technika, začíná dlouho očekáváná stavba poslední části západního dálničního obchvatu Olomouce. Vybudování 3,2 kilometru autostrády D35 s novou mimoúrovňovou křižovatkou má trvat 26 měsíců. Tato část...

Video, na kterém u Starého Města na Šumpersku přeskakuje svodidla a valí se přes silnici obrovské stádo jelenů, pobláznilo internet. Záběry mají statisíce zhlédnutí, zvířata přes cestu skáčou téměř půl minuty a poté mohutné stádo opět mizí v lese.

VIDEO: Přes silnici u Starého Města v Jeseníkách se valilo obrovské stádo jelenů. Klip pobláznil internet

Video, na kterém u Starého Města na Šumpersku přeskakuje svodidla a valí se přes silnici obrovské stádo jelenů, pobláznilo internet. Záběry mají statisíce zhlédnutí, zvířata přes cestu skáčou téměř půl minuty a poté mohutné stádo opět mizí v lese.

Ve Velké Bystřici na Olomoucku žák zdejší základní školy vyskočil z okna. Stav chlapce je podle nepotvrzených informací vážný, ale stabilizovaný. Škola ihned informovala vedení města. Případ vyšetřuje police. 

Ve Velké Bystřici na Olomoucku žák zdejší základní školy vyskočil z okna. Stav chlapce je podle nepotvrzených informací vážný, ale stabilizovaný. Událost se stala v pátek, škola ihned informovala vedení města. Případ vyšetřuje police.

Vážné nemocný dvouletý Martínek z Mohelnicka se po inovativní genové terapii v nemocnici ve francouzském Montpellier vrátil zpět do České republiky. Malého chlapce, na jehož léčbu přispělo přes 300 tisíc dárců více než 150 milionů korun, převezla sanitka z pražského letiště do motolské nemocnice. U hocha už se projevují první známky zlepšení.

Martínek se po specializovaném zákroku vrátil z Francie. Ukazují se první znaky zlepšení

Vážné nemocný dvouletý Martínek z Mohelnicka se po inovativní genové terapii v nemocnici ve francouzském Montpellier vrátil zpět do České republiky. Malého chlapce, na jehož léčbu přispělo přes 300 tisíc dárců více než 150 milionů korun, převezla...

Čtyřletý pes Benny ze Šumperska, kterého někdo střelil do hlavy a poté zahrabal, se na veterinární klinice zotavil natolik, že mohl jít do domácího ošetřování. Členové Unie práv zvířat objevili a zadokumentovali Bennyho hrob, na kterém jsou jasně patrné otisky drápů, jak se zbídačený pes drápal ven.

Pejsek Benny ze Šumperska, kterého někdo střelil do hlavy a zahrabal, se už zotavuje. Unie našla jeho hrob

Čtyřletý pes Benny ze Šumperska, kterého o víkendu někdo střelil do hlavy a poté zahrabal, se na veterinární klinice zotavil natolik, že brzy půjde do domácího ošetřování. Členové Unie práv zvířat objevili a zadokumentovali Bennyho hrob, na...

Velmi špatný nápad měl neznámý pachatel, který na frekventované křižovatce u Prostějova vyměnil dopravní značky, a prohodil tak hlavní a vedlejší silnici. Podle dopravních expertů šlo o život. Pachateli hrozí až šest let vězení. 

Velmi špatný nápad měl neznámý pachatel, který na frekventované křižovatce u Prostějova vyměnil dopravní značky, a prohodil tak hlavní a vedlejší silnici. Podle dopravních expertů šlo o život. Pachateli hrozí až šest let vězení.

Dopravu na dálničním obchvatu Olomouce ve směru na Ostravu zkomplikoval požár autobusu, který převážel mládežnický tým hokejistů na zápas. Sportovci dokázali z vozu včas uniknout, se zahořením dopravního prostředku poté zápolili hasiči. Černý dým pozorovali Olomoučané i ze vzdálenosti několika kilometrů.

Dopravu na dálničním obchvatu Olomouce ve směru na Ostravu zkomplikoval v neděli dopoledne požár autobusu, který převážel mládežnický tým hokejistů na zápas. Sportovci dokázali z vozu včas uniknout, se zahořením dopravního prostředku poté...

Mimořádně rozměrný jeřáb pracoval na okraji Přerova na jednom z nejnáročnějších úkolů stavby posledního chybějícího úseku dálnice D1. Těžká technika transportovala nad řeku Bečvu stotunové nosníky, které budou tvořit dálniční estakádu.

FOTOGALERIE: Obří jeřáb usadil mohutné nosníky nad řeku Bečvu. Stavba D1 u Přerova pokračuje

Mimořádně rozměrný jeřáb v těchto dnech pracuje na okraji Přerova na jednom z nejnáročnějších úkolů stavby posledního chybějícího úseku dálnice D1. Těžká technika transportovala nad řeku Bečvu stotunové nosníky, které budou tvořit dálniční estakádu.

Otevření obřího distribučního centra společnosti Amazon v Kojetíně na Přerovsku loni v červnu ovlivnilo pracovní trh v celém Olomouckém kraji. Dělnické strojírenské profese na první místě v počtu volných pracovních míst okamžitě vystřídali skladníci a obsluha vysokozdvižných a paletovacích vozíků.

Kojetínský Amazon proměnil pracovní trh v celém kraji. Nyní chybí hlavně skladníci a obsluha vozíků

Otevření obřího distribučního centra společnosti Amazon v Kojetíně na Přerovsku loni v červnu ovlivnilo pracovní trh v celém Olomouckém kraji. Dělnické strojírenské profese na první místě v počtu volných pracovních míst okamžitě vystřídali...

Při nehodě mezi obcemi Olšany a Studenec na Prostějovsku zemřel třiačtyřicetiletý řidič. Podle prvotních informací s autem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Záchranáři mu již nedokázali pomoci. 

Při nehodě mezi obcemi Olšany a Studenec na Prostějovsku dnes dopoledne zemřel třiačtyřicetiletý řidič. Podle prvotních informací s autem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Záchranáři mu již nedokázali pomoci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Unie práv zvířat / Diana Šlechtová

Štítky Benny, týrání, střelba, hrob, jelen, stádo, Olomoucký kraj, Globus, silnice, Jeseníky, Česko, smrt, pes, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ÚNOR 2024: Pejsek Benny přežil svou smrt, konec kolon u Globusu, obrovské stádo jelenů v Jeseníkách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.